Koulutus info

Tervetuloa HaunPaikkaan!
Koulutus pidetään HaunPaikalla, ent. Äijön koulu, Äijön koulutie 43, Kauhajoki

Autot voi ajaa parkkiin keula kohti verkkoaitaa.
Koiria saa ja on toivottavaa, pissattaa ennen koulutuksen alkua. (Ns. Ekopisteen puoli.) Myös talon päädyssä olevaa nurmialuetta voi käyttää. Siivoathan koirasi isommat jätökset, jos niitä tekee. Roskiksen löydät katoksesta, talon seinustalta.
Saavuthan koulutukseen täsmällisesti. Emme pysty odottamaan myöhässä olevia, koska tämä aika olisi muilta pois. Sisäänkäynti on pariovista. Sisällä koulutustilat löytyvät ovesta katsoen vasemmalta.  Tila on jaettu sermein niin, ettei koirilla ole näköyhteyttä toisiinsa.

Jos koirallasi on oma matto rauhoittumista varten,kannattaa se ottaa mukaan. Halutessasi voit tuoda myös häkin. Koulutustila on erillinen huone, jossa on ruohomatto. Jos koirasi merkkaa, joudun veloittamaan 5€ siivousmaksua.

Ota mukaan runsaasti makupaloja koirallesi. Varsinkin ensimmäisellä kerralla niitä kuluu paljon! Kannattaa varoiksi varata muutamaa erilaista. Samoin ne kannattaa kotona pieniä sopiviksi pieniksi suupaloiksi. Jos koirasi ei palkkaannu nameilla, ota normaali palkkasi mukaan. (Yleensä lelu)

Jos sinulla on kysyttävää, voit lähettää minulle sähköpostia haunpaikka@gmail.com

Pidetään hauskaa ja opitaan uutta!