Esittely

Tervetuloa!

Terhi Jyllilä

Toimin kouluttajana HaunPaikalla. Hajutyöskentelyyn olen oppini saanut pitkälti Suomen Pelastuskoiraliitolta. Siitä todella iso kiitos tälle mahtavalle järjestölle. Ilman siellä toimivia ihania kouluttajia, minusta ei ikinä olisi tullut tunnistusetsintäkouluttajaa. Enkä olisi aloittanut matkaani hajujen maailmaan. Mistä olisinkaan jäänyt koirieni kanssa paitsi!

Hajutyöskentelyssä mottoni on ”Haluan koiran olevan vahvimmillaan silloin, kun itse olen heikoimmillani”. Ihanteeni on siis itsenäisesti työskentelevä, hyvin motivoitunut koira, joka todella haluaa työskennellä ja onnistua. Ohjaajan tehtävä, kouluttajan tuella, on luoda siihen mahdollisuus. Kouluttajana haluan siksi vahvistaa ja lisätä koirakon keskinäistä ymmärrystä toisistaan.

Osallistun luennoille ja koulutuksille itse mahdollisimman paljon. Tällä pidän myös omat koulutukseni ajantasaisina. V 2019 osallistuin Trust the Nosen vuoden kestävään Scent Detection Course 2019 koulutukseen. V 2020 suoritan vihdoinkin eläintenkouluttaja ammattitutkintoa. Olen myös Nwf:n ohjaajakoulutuksen käynyt hajutestaaja.

Minä sekä koirani Geri ja Auri
Ulkokenttä 40m x 25m

Koulutustilat ja ulkokenttä vuokrattavissa. Tiedustelut sähköpostilla haunpaikka@gmail.com

Yksi huoneista on varattu luentoja varten. Sinne mahtuu mukavasti 30 hlöä. Tila on varustettu isolla valkotaululla sekä videotykillä nykyajan tarpeisiin.