Esittely

Terhi Jyllilä, eläintenkouluttaja (AT)

Olen erikoistunut koirien hajutyöskentelyyn . Siinä mottoni on ”Haluan koiran olevan vahvimmillaan silloin, kun itse olen heikoimmillani”. Ihanteeni on siis itsenäisesti työskentelevä, hyvin motivoitunut koira, joka todella itse haluaa työskennellä ja onnistua. Ohjaajan tehtävä, kouluttajan tuella, on luoda siihen mahdollisuus. Kouluttajana haluan siksi vahvistaa ja lisätä koirakon keskinäistä ymmärrystä toisistaan.

Osallistun luennoille ja koulutuksille itse mahdollisimman paljon. Tällä pidän myös omat koulutukseni ajantasaisina. Osallistuin Trust the Nosen vuoden kestävään Scent Detection Course 2019 koulutukseen. Läpäisin koulutuksen käytännön tasotestin hyväksytysti nuoremman koirani Aurin kanssa. Tänä vuonna suoritin vihdoinkin eläintenkouluttaja ammattitutkinnon ja seuraavaksi onkin vuorossa erikoisammattitutkinto.

Minä sekä koirani Geri ja Auri
Ulkokenttä 40m x 25m

Koulutustilat ja ulkokenttä vuokrattavissa. Tiedustelut sähköpostilla haunpaikka@gmail.com

Yksi huoneista on tarvittaessa muunnettavissa luentoja varten. Sinne mahtuu mukavasti 30 hlöä. Tila on varustettu isolla valkotaululla sekä videotykillä nykyajan tarpeisiin.