Nose Work koulutukset

LÖYDÄT KAIKKI KOULUTUKSEMME KAUPASTA

https://holvi.com/shop/haunpaikka/

Jos et löydä jotakin etsimääsi koulutusta tai se on loppuunmyyty, laita meille viestiä.


Ilmoitamme ensimmäisenä koulutuksista facebook tai instragram sivuiltamme
https://www.facebook.com/pg/HaunPaikka/

VERKOSSA

Hajutyötä harrastamaan 27€/kk
– Opeta koirasi etsimään kanelia, teetä tai muuta vastaavaa kotoasi löytyvää hajunlähdettä.

Nosework koevalmennus verkossa 37€/kk
– Koulutus on tarkoitettu koirakoille, jotka haluavat treenata säännöllisesti ja tavoitteellisesti kokeisiin.

Löydät kaikki verkkokoulutukset täältä

https://holvi.com/shop/haunpaikka/section/verkkokoulutus/

Nosework workshop

Perjantaista sunnuntaihin kestävä koulutus, jossa yhdistyy teoria ja käytäntö. max 5 koirakkoa

Aloitamme perjantai iltana hajutyöskentelyluennolla klo 18, jonka päätteeksi kartoitamme kunkin osallistujan tavoitteet viikonlopulle. Tämän jälkeen suunnitellemme treenit, joilla lauantaina aloitamme klo 9. Käytännön koulutus tapahtuu kahtena pienryhmänä. Lounas klo 12. Ohjattu koulutus päättyy n. klo 15, jonka jälkeen puretaan yhdessä päivän tapahtumat ja mietitään sunnuntain treenit niiden pohjalta. Iltaohjelma vapaa. Tarjolla sauna ja viihtyisät tilat istua alas keskustelemaan porukalla tai lähteä tutkimaan lähialueen maastoja. Illalla on mahdollista treenata sisällä omatoimisesti, niin halutessa.

Sunnuntaina aloitamme klo 9.30. Treenaamme 12.30 asti, jonka jälkeen syömme yhdessä treeneistä jutellen. Koulutus päättyy klo 14.

Koulutuksen hinta 148€ (sis alv) /koirakko Sisältää majoituksen pe-su (oma huone), iltapalan perjantaina, 2x aamupalan ja 2x lounaan sekä ohjatun koulutuksen, joka edellä mainittu.

Ilmoittautuminen kaupan kautta

Kouluttajana Terhi Lindqvist: Toimin kouluttajana HaunPaikalla. Kipinän hajutyöskentelyyn, varsinkin jäljestämiseen, sain pelastuskoiratoiminnan kautta. Siellä kouluttauduin myös tunnistusetsintäkouluttajaksi, minkä jälkeen hajutyöskentely onkin vienyt minut kokonaan. Hajutyöskentelyssä mottoni on ”Haluan koiran olevan vahvimmillaan silloin, kun itse olen heikoimmillani”. Ihanteeni on siis itsenäisesti työskentelevä, hyvin motivoitunut koira, joka todella haluaa työskennellä ja onnistua. Ohjaajan tehtävä, kouluttajan tuella, on luoda siihen mahdollisuus. Kouluttajana haluan siksi vahvistaa ja lisätä koirakon keskinäistä ymmärrystä toisistaan.

Osallistun luennoille ja koulutuksille itse mahdollisimman paljon. Tällä pidän myös omat koulutukseni ajantasaisina. V 2019 osallistuin Trust the Nosen vuoden kestävään Scent Detection Course 2019 koulutukseen. V 2020 suoritan vihdoinkin eläintenkouluttaja ammattitutkintoa. Olen myös Nwf:n ohjaajakoulutuksen käynyt hajutestaaja.

Nosework koevalmennus ryhmä

Koevalmennus ryhmä on tarkoitettu koirakoille, jotka haluavat treenata säännöllisesti ja tavoitteellisesti kohti kokeita. Ryhmässä voi olla eri tasoisia koirakoita ja se treenaa myös muualla kuin HaunPaikalla.

Valmennusryhmä on luonteeltaan kuukausittain jatkuva, Ryhmäkoko max 4 koirakkoa/ryhmä. Kuukausimaksu sisältää vuoroviikoin 2 ohjattua harjoituskertaa (60-75min), teoriaa sekä 2 ryhmän omatoimista harjoitusvuoroa perjantaisin HaunPaikan tiloissa ja tarvikkeilla. Lisäksi käytössä ryhmälle oma keskusteluryhmä, jossa ohjaaja on myös mukana. Jokainen ohjaaja perehtyy myös treenien suunnitteluun sekä havannointiin. Jakso alkaa kuukauden ensimmäisellä viikolla.

Ryhmiä on 4 (Maanantai, keskiviikko ja sunnuntai) Ryhmät ovat tällä hetkellä täynnä. Jos haluat mukaan, voit ilmoittautua jonotuspaikalle sähköpostilla. haunpaikka@gmail.com

Hinta 58€/ kk

Nosework ”Pidetään hauskaa”

Tammikuu

Ryhmä on tarkoitettu koirakoille, jotka haluavat treenata säännöllisesti, mutta kisaaminen ei ole se tärkein juttu. Koirakon aloitustaso voi vaihdella. Ryhmä voi kokoontua myös muualla kuin HaunPaikalla.

Valmennusryhmä on luonteeltaan kuukausittain jatkuva, Ryhmäkoko max 4 koirakkoa/ryhmä. Kuukausimaksu sisältää vuoroviikoin 2 ohjattua 60 min harjoituskertaa tiistaina klo 18-19 sekä 2 ryhmän omatoimista harjoitusvuoroa klo 16-17.55. HaunPaikan tiloissa ja tarvikkeilla . Lisäksi käytössä ryhmälle oma keskusteluryhmä, jossa kouluttaja on myös mukana. Jakso alkaa kuukauden ensimmäisenä päivänä.

Ryhmät ovat tällä hetkellä täynnä. Jos haluat mukaan, voit ilmoittautua jonotuspaikalle sähköpostilla. haunpaikka@gmail.com

Hinta 50€/ kk

Pentujen hajukoulu (2-7 kk)

Tässä koulutuksessa keskitymme tekemään hajutyöskentelystä hauskaa pennullesi alusta lähtien. Aloitamme ruuan etsimisellä erilaisilta alustoilta. Tämän lisäksi ohjaaja päättää toisen hajuan, jota pentu etsii. Valittavana kong tai eucalyptus.

Ryhmä kokoontuu 4 kertaa: Hinta 60€

Ilmoittautuminen

LÖYDÄT KAIKKI KOULUTUKSEMME KAUPASTA

https://holvi.com/shop/haunpaikka/