Nose Work koulutukset

Koevalmennus ryhmä

Alkaa Tammikuu 2020

Kiinnostuneiden toiveita kartoitettu. Ryhmiä aloittaa neljäi toiveiden mukaan.

Koevalmennus ryhmä on tarkoitettu koirakoille, jotka haluavat treenata säännöllisesti ja tavoitteellisesti kohti kokeita. Ryhmässä voi olla eri tasoisia koirakoita ja se treenaa myös muualla kuin HaunPaikalla.

Valmennusryhmä on luonteeltaan kuukausittain jatkuva, Ryhmäkoko max 4 koirakkoa/ryhmä. Kuukausimaksu sisältää vuoroviikoin 2 ohjattua harjoituskertaa (60-75min), teoriaa sekä 2 ryhmän omatoimista harjoitusvuoroa perjantaisin HaunPaikan tiloissa ja tarvikkeilla. Lisäksi käytössä ryhmälle oma keskusteluryhmä, jossa ohjaaja on myös mukana. Jokainen ohjaaja perehtyy myös treenien suunnitteluun sekä havannointiin. Jakso alkaa kuukauden ensimmäisellä viikolla.

Hinta 58€/ kk

Nose Work ”Pidetään hauskaa”

Tammikuu

Ryhmä on tarkoitettu koirakoille, jotka haluavat treenata säännöllisesti, mutta kisaaminen ei ole se tärkein juttu. Koirakon aloitustaso voi vaihdella. Ryhmä voi kokoontua myös muualla kuin HaunPaikalla.

Valmennusryhmä on luonteeltaan kuukausittain jatkuva, Ryhmäkoko max 4 koirakkoa/ryhmä. Kuukausimaksu sisältää vuoroviikoin 2 ohjattua 60 min harjoituskertaa tiistaina 7.1 ja 21.1.2020 klo 18-19 sekä 2 ryhmän omatoimista harjoitusvuoroa HaunPaikan tiloissa ja tarvikkeilla. Lisäksi käytössä ryhmälle oma keskusteluryhmä, jossa kouluttaja on myös mukana. Jakso alkaa kuukauden ensimmäisenä päivänä.

Ilmoittautuminen https://holvi.com/shop/haunpaikka/product/06de7aa5ef53c0910cc6edb795fd00ef/

Hajuerottelu / ilmaisukoulutus

Tulossa kysynnän mukaan.

Ilmaisu tarkoittaa, että opetetaan käytös, jonka avulla koira kertoo ohjaajalle löydettyään etsittävän hajun. Käytös voi olla esim maahan meno, istuminen, jäätyminen, kuonokosketus… Koiran ohjaaja valitsee itse käytöksen huomioiden sen, missä ilmaisua tarvitaan.

Hajuerottelussa koiralle opetetaan jonkin tietyn hajun tunnistaminen muiden hajujen joukosta. Koiran ohjaaja valitsee itse hajun ja tuo mukanaan. Hajuina voi olla esim eucalyptus, kaneli, tee, kong…

Valitse toinen näistä, johon keskityt koirasi kanssa.

Koulutus soveltuu kaikille koirille. Ei tarvitse osata tullessa mitään erityistä. Ensimmäisellä kerralla käydään hajuerotteluun ja ilmaisuun liittyviä asioita läpi teoriassa, palkkion ajoitusta sekä ohjaajan taitoja. Kaikilla kerroilla koira mukana.

Hinta 60€

LÖYDÄT KAIKKI KOULUTUKSEMME KAUPASTA

https://holvi.com/shop/haunpaikka/