Terhi Lindqvist

This is the excerpt for your very first post.

Hajutyöskentelyyn olen oppini saanut pitkälti Suomen Pelastuskoiraliitolta. Siitä todella iso kiitos tälle mahtavalle järjestölle, jolle maksan velkaani lopun ikääni, ilolla. Ilman siellä toimivia ihania kouluttajia, minusta ei ikinä olisi tullut tunnistusetsintäkouluttajaa. Enkä olisi aloittanut matkaani hajujen maailmaan. Mistä olisinkaan jäänyt koirieni kanssa paitsi! Tätä iloa yritän jakaa eteenpäin myös NoseWork koulutusten kautta. Olen myös Nose Work Finland ry:n ohjaajakoulutuksen käynyt hajutestaaja.

Pyrin osallistumaan erilaisille luennoille ja koulutuksille itse mahdollisimman paljon, jotta kuulen tieteen uusimmat löydöt. Ja mikä tärkeintä oppisin siirtämään ne käytännön kautta eteenpäin. Tällä pyrin pitämään myös omat koulutukseni ajantasaisina. Jos mahdollista yritän innostaa myös muita tekemään samoin.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s