Terhi Jyllilä

This is the excerpt for your very first post.

Hajutyöskentelyyn olen oppini saanut pitkälti Suomen Pelastuskoiraliitolta. Siitä todella iso kiitos tälle mahtavalle järjestölle, jolle maksan velkaani lopun ikääni, ilolla. Ilman siellä toimivia ihania kouluttajia, minusta ei ikinä olisi tullut tunnistusetsintäkouluttajaa. Enkä olisi aloittanut matkaani hajujen maailmaan. Mistä olisinkaan jäänyt koirieni kanssa paitsi!

Tätä iloa yritän jakaa eteenpäin myös NoseWork koulutusten kautta. Olen myös Nose Work Finland ry:n ohjaajakoulutuksen käynyt hajutestaaja.

Pyrin osallistumaan erilaisille luennoille ja koulutuksille itse mahdollisimman paljon, jotta kuulen tieteen uusimmat löydöt. Ja mikä tärkeintä oppisin siirtämään ne käytännön kautta eteenpäin. Tällä pyrin pitämään myös omat koulutukseni ajantasaisina. Jos mahdollista yritän innostaa myös muita tekemään samoin.

Terhi, Geri ja Auri 01/2019

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s